[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум (TELEGA_911 GORODOK_88) » Мировозрение » Новости & Политика » Росія теж воюватиме з сепаратистами: (за визнання Криму українським та участь у мітингах - 4-5 рок)
Росія теж воюватиме з сепаратистами:
Weber Дата: Сб, 2014-07-05, 08:24 | Сообщение # 1
титул "Админчик"
Группа: Аdmin
Сообщений: 6920
Награды: 24
Репутация: 22
Статус: :-(
"Закони 16 січня"- по-російськи. Держдума ухвалила низку диктаторських законів, схожих на ті, що взимку ухвалила Верховна Рада для боротьби з Майданом. Відтепер росіян чекає в'язниця за участь в акціях протесту та навіть за визнання Криму українським, йдеться в сюжеті ТСН.

Скажений принтер - таке прізвисько Держдумі дали опозиційно налаштовані росіяни. І сьогодні воно вкотре себе виправдало. Відтепер тих, хто публічно закликатиме повернути Крим Україні, каратимуть як сепаратистів - до чотирьох років тюрми.

А за такий же заклик на телебаченні, у газеті чи навіть в Інтернет-блозі можна буде сісти, аж на п'ять років. Сам же окупований півострів російські законотворці хочуть перетворити на територію азарту - там створять гральну зону. Де її розмістити - вирішить самопроголошена влада півострова. До слова, на таку саму зону перетворили й оліймпійське Сочі. Остаточно в Думі закріпили і кримінальну відповідальність за участь у мітингах. Тим, хто на вулиці висловить невдоволення владою двічі за півроку - загрожує 5-річне ув'язнення.
Автор закону, депутат Олександр Сидякін не приховує, що у такий спосіб хочуть уберегтися від власного Майдану. Нові закони залишать росіян також без закордонних Інтернет-магазинів, готелів і соціальних мереж.

Усе - через закон про захист персональних даних. Він фактично зобов'язує власників будь-яких іноземних сайтів, що отримують інформацію про росіян, зберігати її на серверах на території Росії.
На сайти, що на таку пропозицію не пристануть - доступ закриють...






Читайте більше тут: http://expres.ua/world....-uchast


Weber & IIhor
 
Форум (TELEGA_911 GORODOK_88) » Мировозрение » Новости & Политика » Росія теж воюватиме з сепаратистами: (за визнання Криму українським та участь у мітингах - 4-5 рок)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close