[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум (TELEGA_911 GORODOK_88) » Мировозрение » Новости & Политика » Малоімущі мешканці Луганщини можуть казково розбагатіти (Здай сепаратиста - отримай винагороду)
Малоімущі мешканці Луганщини можуть казково розбагатіти
Weber Дата: Чт, 2014-04-17, 22:04 | Сообщение # 1
титул "Админчик"
Группа: Аdmin
Сообщений: 6920
Награды: 24
Репутация: 22
Статус: :-(
У Луганській області лідер ВГО "Народний рух" Сергій Шахов пообіцяв винагороду за повернення зброї і кожного переданого “зеленого чоловічка”, передає УНН. "Ситуація складна. Мені з усіх боків повідомляють, що зброя з захопленого в Луганську СБУ пішла гуляти по області, - пояснив політик своє рішення. — У Стаханові був затриманий чоловік, у нього знайшли пістолет ПМ, 31 патрон”. У якості винагороди за кожен повернутий автомат пропонується 500 доларів, кулемет — 700 доларів, гранатомет — 1000 доларів, а за кожного переданого “зеленого чоловічка” - 10 тисяч доларів. "Щодо "зелених чоловічків“, то маються на увазі, звісно, представники російських спецслужб, які працюють на території Луганської області”, - зазначив Шахов. Приносити зброю або повідомляти відповідну інформацію можна або через МВС, або, зідзвонившись з представником “Народного руху” за телефоном 099 937 91 12. Шахов також обіцяє, що вся інформація про людей, які вирішили здати зброю, буде засекречена, а правоохоронні органи не стануть нікого з них затримувати. “Я підтримую це, щоб не було крові і військових дій”, - коментує він. Таким чином Сергій Шахов приєднався до ініціативи, озвученої раніше бізнесменом Ігорем Коломойським. На чолі з ним влада Дніпропетровської області запропонувала від тисячі доларів за здачу зброї і по 10 тисяч доларів за передачу російських найманців.


Читайте більше тут: http://expres.ua/news....agatity



Weber & IIhor
 
Форум (TELEGA_911 GORODOK_88) » Мировозрение » Новости & Политика » Малоімущі мешканці Луганщини можуть казково розбагатіти (Здай сепаратиста - отримай винагороду)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close