[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум (TELEGA_911 GORODOK_88) » Мировозрение » Новости & Политика » Сценарій антиукраїнських мітингів у Криму й Донецьку однаков (збираються під Леніним і б'ють тих, хто вклоняється Шевченку)
Сценарій антиукраїнських мітингів у Криму й Донецьку однаков
Weber Дата: Вс, 2014-03-09, 17:35 | Сообщение # 1
титул "Админчик"
Группа: Аdmin
Сообщений: 6920
Награды: 24
Репутация: 22
Статус: :-(


У Сімферополі проходить мітинг біля памятнику Тарасу Шевченку, учасники якого протестують проти проведення референдума, призначеного на 16 березня. Учасники акції виконали гімн України, вони тримають прапори України і кримськотатарського народу, блакитні та жовті повітряні кульки та плакати "Крим за мир", "Я не хочу в "Совок", "Жінки Криму проти війни", "Крим - Україна", "Путін - не Росія", повідомляють "Українські новини". Також мітингарі заявили, що якщо організатора кримського Євромайдана Андрія Щекунова не повернуть ті, хто його викрав, активісти перекриють центральні вулиці міста. Водночас у Сімферополі близько 8 тис. осіб мітингують за приєднання Криму до Росії. Акція проходить на площі Леніна, учасники тримають прапори Росії, Криму, Андріївські прапори. У багатьох на руках зав'язані стрічки - триколори і георгіївські стрічки. Присутні скандують "Росія", тримають плакати з написами "Крим - не Україна. Незаконно в її складі", "За майбутнє Криму разом з Росією!", "Крим любить Україну, але за перешийком". У Севастополі тим часом сталася бійка біля пам'ятника Шевченку на мітингу, присвяченому 200-річчю з дня народження Кобзаря, повідомляє корреспондент Української правди. Біля пам'ятника зібралося близько 200 осіб з українськими прапорами і плакатами з закликами до миру між Росією і Україною. Пізніше на площі з'явилися люди з прапорами Росії і "Русского блока", які агресивно реагували на спроби за говорити з ними. В якийсь момент між сторонами зав'язалася коротка бійка, хтось скористався газовим балкончиком. Міліції вдалося розняти учасників бійки. Як повідомив журналіст ВВС Бен Браун у своєму Twitter, на проукраїнський мітинг напали учасники мітингу проросійського: українців побили, використовуючи кулаки і нагайки, окрім того проросіяни розбили лобове скло автівки проукраїнця та намагалися перекинути автомобіль, ще одну людину серйозно побито ногами. Журналісти перелякані, але команді ВВС News вдалося втекти.



Разом з тим у центрі Донецька на площі Леніна близько 5 тисяч учасників беруть участь у проросійському мітингу. Люди прийшли з прапорами Росії та КПУ та виступають за проведення референдуму про статус Донецької області та федералізації України, а також за вступ України до Митного союзу, повідомляють Новости Донбасса. Люди скандують "Донбасс единый - Донбасс непобедимый", "Губарев", "Беркут". О 13.00 кілька сотень учасників антиурядового мітингу пішли до ДонОГА. Люди йдуть тротуарами вулиці Артема, автодорогу не перекрито.



Weber & IIhor
 
Форум (TELEGA_911 GORODOK_88) » Мировозрение » Новости & Политика » Сценарій антиукраїнських мітингів у Криму й Донецьку однаков (збираються під Леніним і б'ють тих, хто вклоняється Шевченку)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close