[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум (TELEGA_911 GORODOK_88) » Мировозрение » Новости & Политика » 47 країн Європи закликали Путіна вивести війська з України
47 країн Європи закликали Путіна вивести війська з України
Weber Дата: Пт, 2014-03-07, 16:43 | Сообщение # 1
титул "Админчик"
Группа: Аdmin
Сообщений: 6920
Награды: 24
Репутация: 22
Статус: :-(
Постійний Комітет Ради Європи одноголосно підтримав Резолюцію про засудження рішення президента Російської Федерації Володимира Путіна та обох палат російського парламенту про направлення військ в Україну

Про це повідомив член постійної парламентської делегації України в ПАРЄ Сергій Соболєв.

Він пояснив, що Постійний Комітет Ради Європи, засідання якого відбувається нині у Парижі, є вищим органом у період між парламентськими сесіями ПАРЄ.

За словами Соболєва, Постійний Комітет Ради Європи підтримав діючу владу України, визнавши її цілковито легітимною, та схвалив усі дії української влади щодо негайної стабілізації ситуації дипломатичними методами.

Також Постійний Комітет Ради Європи одностайно підтримав рішення про необхідність термінового виведення військ з території України, які базуються в Криму, в місця дислокації, що є єдиною запорукою врегулювання мирним шляхом ситуації в Україні.

Постійним Комітетом Ради Європи також засуджено позицію російського керівництва щодо застосування воєнної сили на території суверенної держави Україна.

Окрім того, за словами Соболєва, щойно почався збір підписів під ініціативою про зупинення повноважень делегації Російської Федерації в Раді Європи в разі, якщо не будуть виконані всі умови, закладені в резолюції.

"Це означає, що російська делегація буде позбавлена права голосу у вищій інституції, яка об'єднує 47 країн Європи", - заявив Соболєв.

джерело - http://espreso.tv/new....krayiny


Weber & IIhor
 
Форум (TELEGA_911 GORODOK_88) » Мировозрение » Новости & Политика » 47 країн Європи закликали Путіна вивести війська з України
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close