[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум (TELEGA_911 GORODOK_88) » Развлечения » Видео ролики » Фейк путінської пропаганди: в українську форму перевдяглись (а нашого (калаша) у кремлівському (магазині) не знайшли)
Фейк путінської пропаганди: в українську форму перевдяглись
Weber Дата: Вс, 2014-03-09, 17:52 | Сообщение # 1
титул "Админчик"
Группа: Аdmin
Сообщений: 6920
Награды: 24
Репутация: 22
Статус: :-(
Фейк путінської пропаганди: в українську форму перевдяглись, а нашого "калаша" у кремлівському "магазині" не знайшли



Російські солдати, які окупували Крим, намагаються видати себе за українських військових, АБИ ДЕЗІНФОРМУВАТИ про реальний стан справ у Криму. Про це повідомляє інтернет-спільнота "Євромайдан-SOS". Зокрема, у зверненні, поширеному інтернет-каналами, озброєний чоловік, який називає себе "сержантом української армії", закликає не вірити повідомленням засобів інформації про відключення води і блокування військової частини в селищі Новоозерному в Криму. Крім того, він запевняє, що за українську мову ніхто нікого тут не переслідує, адже "в Криму ніхто і не говорить українською". Однак цей військовий прикриває обличчя маскою і озброєний автоматом Калашникова сотої серії. Натомість керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбук запевнив, що такої зброї українська армія не має. Як відомо, російська влада заперечує присутність у Криму будь-яких військових, що не входять до складу Чорноморського флоту, а представники ЧФ перебувають на своїх базах. Так, міністр оборони Росії Сергій Шойгу називав провокаціями фотографії та відео, які доводять, що військовослужбовці у формі без розпізнавальних знаків є саме російськими військовими.

Читайте більше тут: http://expres.ua/video....kalasha


Weber & IIhor
 
Форум (TELEGA_911 GORODOK_88) » Развлечения » Видео ролики » Фейк путінської пропаганди: в українську форму перевдяглись (а нашого (калаша) у кремлівському (магазині) не знайшли)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close