[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум (TELEGA_911 GORODOK_88) » Человек » Здоровье & Медецина » Мобільний телефон може викликати рак
Мобільний телефон може викликати рак
Weber Дата: Ср, 2011-06-01, 21:20 | Сообщение # 1
титул "Админчик"
Группа: Аdmin
Сообщений: 6920
Награды: 24
Репутация: 22
Статус: :-(
Дата публікації 01.06.2011 | Автор Eugen Borisov

Новини здоров'я. 1 червня. Не можна виключати ймовірність утворення злоякісних пухлин головного мозку через використання мобільних телефонів, заявили в ВООЗ



Телефон викликає рак голови?

Вчені з Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) припускають, що стільникові телефони можуть призвести до ракових захворювань мозку у людей, повідомляє у британська телерадіокорпорація Бі-бі-сі.

Група з 31 фахівця ВООЗ заявила, що не можна виключати ймовірність утворення злоякісних пухлин головного мозку через використання мобільних телефонів.

Проте поки експерти не можуть стверджувати з повною упевненістю про те, що стільникові телефони викликають рак.

Тим часом один з керівників центру з вивчення ракових захворювань у Великобританії Ед Йонг сказав, що небезпека захворювання на рак серед абонентів мобільного зв'язку досить низька.

"Висновок ВООЗ означає, що існують деякі експериментальні дані, що вказують на зв'язок між раковим захворюванням і стільниковими телефонами, однак вони ще недостатні для того, щоб робити однозначні висновки", - зазначив він.

За його словами, результати безлічі досліджень не показали існування зв'язку між раковими захворюваннями і стільниковими телефонами.

"Ризик захворювання на рак у тих, хто користується стільниковим зв'язком і тих, хто не користується, однаковий, і кількість захворілих (на рак - ред.) в останні роки не збільшилася, незважаючи на різке збільшення абонентів стільникового зв'язку в 80-і роки минулого століття", - зазначив Йонг.

Джерело Деньги


Weber & IIhor
 
Форум (TELEGA_911 GORODOK_88) » Человек » Здоровье & Медецина » Мобільний телефон може викликати рак
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close