[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум (TELEGA_911 GORODOK_88) » Хобби.к. » Спорт » Бой Кличко - Солис. Одланьер Солис: "Мне просто не повезло"
Бой Кличко - Солис. Одланьер Солис: "Мне просто не повезло"
Weber Дата: Пн, 2011-03-21, 12:44 | Сообщение # 1
титул "Админчик"
Группа: Аdmin
Сообщений: 6920
Награды: 24
Репутация: 22
Статус: :-(

Кубинский супертяж Одланьер Солис, который в минувшую субботу в Кёльне (Германия) потерпел поражение от чемпиона мира в супертяжёлом весе по версии WBC Виталия Кличко, вероятнее всего в четверг перенесёт операцию на колене правой ноги, сообщает Чемпионат.

Операция будет проведена в клинике Юргена Айхгорна, специализирующегося лечении травм коленей, которого посоветовали Солису и его промоутеру Ахмету Онеру.

Напомним, что поединок с Кличко был остановлен в первом раунде, после того как Солис не смог продолжить бой, сославшись на травму колена правой ноги.

Сразу же после боя кубинец был доставлен в госпиталь где у него были диагностированы разрыв крестовидной связки, повреждение хряща и разрыв мениска. «Я уже довольно давно не видел настолько повреждённое колено», - прокомментировал травму Солиса доктор Йорн Михаэль.

Если операция пройдёт, как запланировано, Солис сможет немедленно приступить к программе реабилитации и сможет вернуться на ринг через 6 - 9 месяцев.

«Мне просто не повезло. Я даже не почувствовал удар, который нанёс Кличко, и конечно он не отправил меня в нокдаун. Я почувствовал, что что-то не так с моей ногой и пытался сохранить равновесие.

Когда я упал, то сразу понял, что случилось что-то неладное. Я обещаю, что вернусь как можно скорее и получу другой шанс сразиться за титул», - заявил Солис.


Weber & IIhor
 
Weber Дата: Пн, 2011-03-21, 12:44 | Сообщение # 2
титул "Админчик"
Группа: Аdmin
Сообщений: 6920
Награды: 24
Репутация: 22
Статус: :-(
Суперник Кличка заробив за один раунд 1,2 мільйона євро

Понеділок, 21 Березня, 2011 - 09:09

За бій з Віталієм Кличком кубинець Одланьєр Соліс отримав гонорар в 1.2 млн. євро.

Нагадаємо, що бій Кличко - Соліс завершився у першому раунді нокаутом кубинця.
За квитки на бій Lanxess-Arena в Кельні 19 тисяч глядачів заплатити до 800 євро, повідомляє sportbox.ru.


Weber & IIhor
 
Weber Дата: Пн, 2011-03-21, 12:45 | Сообщение # 3
титул "Админчик"
Группа: Аdmin
Сообщений: 6920
Награды: 24
Репутация: 22
Статус: :-(
Кличко підозрює Соліса в симуляції

Український боксер Віталій Кличко зізнався, що тішиться захистом свого титулу, але розчарований поєдинком з кубинцем Одланьер Солісом (бій завершився технічним нокаутом у першому раунді).

"Я щасливий і одночасно засмучений. Чудово, що захистив титул. Але всі очікували побачити справжню битву, адже суперник дуже серйозний - олімпійський чемпіон, триразовий чемпіон світу серед любителів, боксер, який жодного разу не програвав у професіоналах, жодного разу не лежав на помості рингу... жаль, бій тривав лише раунд, і багато хто засмутився. Я теж, бо не міг показати те, до чого готувався довгі тижні в тренувальному таборі ". - цитує чемпіона Спорт-Експрес.

Кличко також зізнався, що має деякі сумніви щодо дій і стану кубинця:

"Я трохи розсердився, коли побачив, що Соліс при тямі, але не встає. Я, звичайно, не знав про травму - можливу травму, яку він отримав. Сподіваюся, результати медичного обстеження ми отримаємо найближчим часом, тоді й дізнаємося, що ж дійсно сталося. І чи дійсно щось сталося, чи не симуляція це з боку кубинця. Тому що у мене відразу виникли підозри, що Соліс, пропустивши жорсткий удар, не зважився далі продовжувати поєдинок ".

За повідомленнями ж Figthnews у четвер, 24 березня, Соліс перенесе операцію на коліні правої ноги. Операція буде проведена в клініці Юргена Айхгорна, що спеціалізується на лікуванні травм колін, якого порадили Солісу і його промоутеру Ахмет Онер.

Після бою кубинець був доставлений у госпіталь, де у нього були діагностовані розрив хрестоподібної зв`язки, ушкодження хряща і розрив меніска. "Я вже досить давно не бачив настільки пошкоджене коліно", - прокоментував травму Соліса доктор Йорн Міхаель.

У свою чергу британець Девід Хей, якому нетерпиться самому побитися з братами Кличками, і якого ЗМІ називають "чемпіоном ораторського мистецтва" поспішив сам висловитися з приводу результату суботнього поєдинку:

"Соліс програв не Кличку, а своїй товстій задниці, - чітко сформулював англієць. - Ніякі суглоби не витримають вагу такої величезної туші. Хоча як треба бити Кличка, Соліс зрозумів".


Weber & IIhor
 
Форум (TELEGA_911 GORODOK_88) » Хобби.к. » Спорт » Бой Кличко - Солис. Одланьер Солис: "Мне просто не повезло"
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close