[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум (TELEGA_911 GORODOK_88) » Хобби.к. » Кино & ТВ » У російському прокаті 'Вій' випередив навіть 'Аватар'
У російському прокаті 'Вій' випередив навіть 'Аватар'
Weber Дата: Вт, 2014-02-04, 19:55 | Сообщение # 1
титул "Админчик"
Группа: Аdmin
Сообщений: 6920
Награды: 24
Репутация: 22
Статус: :-(


Фільм за мотивами повісті Миколи Гоголя б'є рекорди прокату в Росії

Стрічка "Вій" Олега Степченко за перші вихідні прокату в Росії зібрала 605,2 млн рублів, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Lenta.ru. Попереднім рекордсменом був "Сталінград" Федіра Бондарчука з 520 млн руб. Крім того, стрічка за розмірами касових зборів на шість мільйонів випередила оскроносну картину Джеймса Кемерона "Аватор".

Таким чином, фільм став касовим лідером тижня, а також встановив рекорд зборів російського фільму в перший уік-енд прокату.

"Вій" знятий за мотивами однойменної повісті Миколи Гоголя, однак являє собою досить вільну інтерпретацію твору. Головним героєм фільму є британський картограф Джонатан Грін, який бореться з нечистою силою на українському хуторі.

Нагадаємо, що сам фільм знімався в Чехії, на павільйонах, на яких створювались всесвітньо відомі стрічки "Парфумер" та "Хроніки Нарнії". Завдяки якісним декораціям фільм органічно передає містичну атмосферу початку 18 століття.

Роль Гріна у картині виконав британський актор Джейсон Флемінг, який знімався у фільмах "Карти, гроші та два стволи", "Великий куш", "Загадкова історія Бенджаміна Баттона", "Люди Ікс: Перший клас" та ін. Інші ролі зіграли Андрій Смоляков, Олексій Чадов, Валерій Золотухін, Ольга Зайцева та Агнія Дітковскіте.

В Україні в прокат фільм вийшов лише 30 січня, тому підсумки щодо його тижневих показників у прокаті поки що не підбивалися.



Weber & IIhor
 
Форум (TELEGA_911 GORODOK_88) » Хобби.к. » Кино & ТВ » У російському прокаті 'Вій' випередив навіть 'Аватар'
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close