[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум (TELEGA_911 GORODOK_88) » Человек » Здоровье & Медецина » Людство навчилося лікувати СНІД (!!!)
Людство навчилося лікувати СНІД
Weber Дата: Чт, 2014-09-04, 17:58 | Сообщение # 1
титул "Админчик"
Группа: Аdmin
Сообщений: 6920
Награды: 24
Репутация: 22
Статус: :-(


Прорив у медицині здійснили вчені Школи медицини Темпльського університету (Філадельфія, США).

Імунна система людини не здатна сама знищити вірус. Вилікуватися можна в тому випадку, якщо видалити його. ВІЛ-1 здатний назавжди впроваджувати свій геном в ДНК людини, тому захворювання практично невиліковне. Дослідники знайшли спосіб назавжди витягти ВІЛ-1 з клітин людини.

Камел Халілі, який очолював розробку, розповідає, що відстежувати і витягувати вірусний геном здатна комбінація ферменту, що редагує ДНК, і нитки так званої направляючої РНК. Потім генетичний осередок ремонтується: вільні кінці з’єднуються клітинним захисним механізмом, що дає зовсім здорову, вільну від вірусу клітину.

Таким же способом, інформує Еспресо TV, можна буде лікувати й інші приховані інфекції.

Нова технологія також буде використовуватися для створення терапевтичної вакцини: клітини, озброєні комбінаціями нуклеази і керівної РНК, виявилися абсолютно непроникними для ВІЛ-інфекції.

Розробка фахівців Темпльського університету здатна зробити справжній переворот у сфері боротьби зі СНІДом. Утім, вчені зазначають, що на її доопрацювання піде ще два-три роки.

Вчені також попереджають, що ВІЛ-1 схильний до мутацій, тому лікування має бути строго індивідуальним, адаптованим під унікальні вірусні послідовності кожного пацієнта. Нагадаємо, Україна посідає друге місце в Європі за темпами поширення ВІЛ/СНІДу.


Читайте більше тут: http://expres.ua/health....ty-snid


Weber & IIhor
 
Форум (TELEGA_911 GORODOK_88) » Человек » Здоровье & Медецина » Людство навчилося лікувати СНІД (!!!)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close