[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум (TELEGA_911 GORODOK_88) » Hi-Tech... » Железо » Як зробити ваш ноутбук довговічнішим
Як зробити ваш ноутбук довговічнішим
Weber Дата: Сб, 2014-10-04, 11:02 | Сообщение # 1
титул "Админчик"
Группа: Аdmin
Сообщений: 6920
Награды: 24
Репутация: 22
Статус: :-(

Ноутбук багатьом замінив персональний комп'ютер, проте він експлуатується в інших умовах.

Пропонуємо вам ознайомитися з правилами, які продовжать термін роботи вашого ноутбука, пише econet.ua.

Порада 1.

Сьогодні випускаються досить потужні комп'ютери, системи охолодження яких не такі досконалі. Тому одна з багатьох причин поломки - це перегрів ноутбука. Коли ви перебуваєте за роботою, зверніть увагу, щоб отвір для охолодження вашої системи не було перекрито предметами. Так буває, коли ви кладете його на ковдру або інші м'які предмети. Також потрібно стежити за температурою вашої системи, якщо вона працює під навантаженням (робота "важкої" програми, ігри, що вимагають максимальних налаштувань).

Порада 2.

Не забувайте періодично очищати ноутбук від пилу. Пил для ноутбука - ворог номер один і часто призводить до поломок.

Порада 3.

Зверніть увагу на зарядку лаптопа. Не майте звички залишати заряджатися ноутбук на ніч або більше ніж на 10 годин. Це може призвести до виходу з ладу вашу батарею, а коштує вона чималих грошей.

Порада 4.

При роботі за ноутбуком не допускається вживання напоїв - кінцевий результат очевидний. Але якщо нещастя сталося, постарайтеся як можна швидше вийняти батарею - це призведе до миттєвого відключення системи. Після чого віднесіть його в майстерню, адже тільки майстру відомо, як врятувати ваш ноутбук і привести його до роботи.

Порада 5.

Якщо ви часто носите ноутбук з собою, то пам'ятайте, що холоду він не любить. Приходячи з роботи або навчання додому в холодну пору, дайте йому трохи зігрітися і тільки потім можете його ввімкнути.

ТЕМ КТО НОСИТ НОУТБУКИ
Каждый год друзья и знакомые жгут от 3 до 5 ноутбуков. Наступают холода когда вы переносите ноутбук он охлаждается и попав с холодной улицы в тёплую комнату начинает конденсировать на себе влагу. По-этому, НИКОГДА не включайте ноутбук прийдя с холодной улицы домой или на работу. Дайте ему нагрется в ЗАКРЫТОЙ сумке или рюкзаке. По старым стандартам время, которое нужно выдержать электроприбор после холода- 2 часа. А ещё лучше сделайте или купите тёплый застёгивающийся чехол, который не даст во время нагревания конденсироватся влаге на и в ноутбуке, это сократит вам время.


Weber & IIhor
 
Форум (TELEGA_911 GORODOK_88) » Hi-Tech... » Железо » Як зробити ваш ноутбук довговічнішим
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close