[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум (TELEGA_911 GORODOK_88) » Hi-Tech... » Телефония & Связь » Wi-Fi? Ні, це старе -- тепер є світловий Li-Fi Читайте більш
Wi-Fi? Ні, це старе -- тепер є світловий Li-Fi Читайте більш
Weber Дата: Чт, 2015-01-22, 13:08 | Сообщение # 1
титул "Админчик"
Группа: Аdmin
Сообщений: 6920
Награды: 24
Репутация: 22
Статус: :-(


Передає сигнали через промені і набагато важче ламається Інноваційна технологія, розроблена вченими з Единбурзького університету (Шотландія), одержала назву Li-Fi.

Двосторонній бездротовий зв'язок забезпечується за рахунок того, що світлодіодні лампи генерують постійний потік фотонів, які є у видимому спектрі і виявляються спеціальним фотодетектором.

Підключитися до мережі можна, перебуваючи в межах досяжності променів світла з будь-якого світильника, оснащеного устаткуванням PureLiFi. Технологія використовує двосторонній канал зв'язку: за допомогою світлових сигналів передаються дані і до користувача, і від нього на приймач Li-Fi. Така особливість дозволяє підвищити безпеку переданої інформації, оскільки для отримання доступу до даних необхідно зламати обидва канали та перебувати в тій же кімнаті, констатує Попмех.

Компанія PureLiFi вже почала постачання свого першого продукту: світильника Li-Flame, оснащеного USB-роз'ємом. Пристрій не тільки виконує роль звичайної світлодіодної лампи, але і є точкою доступу Li-Fi, передаючи сигнал комп'ютерам з приймачами Li-Fi.

Читайте більше тут: http://expres.ua/tech/2015/01/21/124474-wi-fi-ni-stare-svitlovyy-li-fi


Weber & IIhor
 
Форум (TELEGA_911 GORODOK_88) » Hi-Tech... » Телефония & Связь » Wi-Fi? Ні, це старе -- тепер є світловий Li-Fi Читайте більш
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close